Yoga

Yoga  brengt mij in diepere verbinding met mijzelf, mijn natuur en mijn omgeving. Mijn geluk is dat ik gedurende mijn Hatha Yogaopleiding (4jr./Groningen) van twee prachtige docenten heb mogen leren hoe ik de yogafilosofie kan delen. En dat is dan ook alles wat ik doe. Want er is maar één persoon nodig om daadwerkelijk verbinding te maken. En dat ben jijzelf.

Ik reik slechts aan.
Jij doet ermee wat voor jou goed voelt.

Ga naar mijn website mikayoga.nl YES! Klik & Link!) en proef de sfeer. Beter nog? Kom een keer bij me op de mat liggen en proef LIVE de sfeer. Je bent welkom. Op MikaYoga vind je alle evenementen en de dagen waarop ik hatha yoga geef in Leeuwarden en Britswert. Wil je privéles, laat het weten, ik kom graag bij je thuis. Eén op één de mat op: dat is heel bijzonder!

Yoga en muziek

Yoga creëert stilte in jezelf. En in de stilte vind je vaak muziek. En als mijn liefde Martin me vergezelt, dan ben je in ieder geval verzekerd van mooie klanken! Bij yoga en muziek begeleid ik je rustig in een houding en daarna zingen Martin en ik een mantra of speelt hij op zijn gitaar. Het brengt je even op een andere plek, je gedachten raken op de achtergrond en je komt dichter bij jezelf.

  • Kijk onder agenda (directe link) waar en wanneer ik yoga geef en wanneer wij yoga met live muziek met je delen!
  • Heb je een groepje mensen bij elkaar getrommeld die zo’n avond wel willen beleven? Neem contact met ons op, we komen heel graag bij je langs.

Fotografie: Linde van Asperen ~ MetLindeFotografie