Over Marieke Vinckers

Schrijven in opdracht

Schrijf je in opdracht, dan is de helft van wat je doet luisteren. Je mag me dus ook best de Luistervinck noemen. Jij vertelt je verhaal, ik vertaal. En ik teken het op zoals jij het voor ogen had. Ik vind dat simpelweg prachtig om te doen. Dus…

Geef mij je woorden
Ik schrijf het verhaal

Schrijven in mijn vrije tijd

“Wat wil je later worden?”, vroeg mijn grootvader (Oop) me toen ik acht lentes telde. “Schrijver”, antwoordde ik. En schrijven doe ik. Alle dagen. Over avonturen die ik beleefde tijdens mijn Rijdende Bedstede reis. Ik schrijf ook over mijn yogapad. En over hoe ik mij hier op de aarde beweeg, terwijl ik ook een diepe verbinding voel met het universum.

MikaYoga

Net zo lief als dat ik een pen in mijn hand heb, sta (zit, of lig) ik op mijn yogamat. Elke maandag geef ik yogasessies in mijn ‘hometown’ Britswert, elke woensdag in Leeuwarden, in de PranaTempel.

En wat me zó gelukkig maakt, is dat ik met mijn prachtige man Martin Yoga&Muziek geef. Tijdens deze sessies is ruimte voor stilte, meditatie, mantra’s, yoga en muziek. Op uitnodiging trekken we het land door. Zo komen we op de prachtigste plekjes! Wil je meer weten en lezen over mijn yoga-activiteiten? Ga naar: MikaYoga.nl!