Inspiratie

Dat je doet wat je wilt doen, dat is iets wat ik graag uitdraag. Wij leven in een vrij land. Die vrijheid kun je dus elke dag vieren. Er is maar één die je gevangen houdt. Dat ben je zelf. Jij, en de gedachten die je hebt. Gedachten die dikwijls volgen op de ‘komma-maar’ . 

Laat het varen.
Ga varen.
En neem jezelf mee.

Een jaar nadat ik als freelance tekstschrijver begon, heb ik Davinckie’s Inspiratie georganiseerd. Dat deed ik om te laten zien dat als je iets wilt, het gewoon kan. Ik startte met mijn bedrijf precies in de crisistijd. Mijn lieve Vador (de o = koosnaam, geen typefout) heeft op zijn tong moeten bijten om niet te zeggen: “Mick, zou je dat nou wel doen?”

Zie, je vleugels spreiden,
dat kan altijd.

En dat hebben we gevierd. Toen ik vijf jaar freelancer was, uiteraard weer. Want mijlpalen moet je vieren! (Quote Vador). Tijdens dit evenement staan een paar dingen centraal:

  1. Samenzijn, in een gemêleerd gezelschap, da’s altijd goed toeven
  2. Een goed verzorgd diner 🙂
  3. Sprekers, die DOEN wat ze willen doen (ergo: inspiratie)
  4. En je neemt zelf je dromen mee…

De dromen die de afgelopen jaren door mijn gasten zijn opgeschreven, daarover blog ik nu, onder het kopje inspiratie. Ik interview ze, jaren later, om te vragen of ze het hebben waargemaakt. Let maar op, dat levert mooie verhalen op!