Sponsor jij het frame?

Prachtig issie! Het frame van deze veertig jaar oude bakfiets! Hierop gaan we de bedstede bouwen. Sponsor je dit onderdeel, dan sponsor je mijn fundament. De plek waarop ik straks slaap. Het is een van de grotere onderdelen en daar staat dus ook een van de grotere tegenprestaties tegenover.

Tegenprestatie

Sponsor jij het frame? Dan nodig ik je uit om deze zomer een midweekje in mijn huisje in Friesland aan het water te komen logeren. Mijn kleine paradijs = jouw kleine paradijs.  Je stapt de deur uit en je kunt een bommetje doen in de vaart. Daar wil ik overigens graag foto’s / filmpjes van ontvangen ? (Ik heb nog zó gezegd: DOE EEN BOMMETJE!) Laat me in je betalingsbericht weten in welke week je hier graag wilt zijn, dan neem ik daarover op een later moment contact met je op! Super dank voor je bijdrage!

Dit onderdeel is al gesponsord!

Och! Iemand is je nèt voor geweest! Maar wat super dat je juist DIT onderdeel wilde sponsoren. Misschien vind je nog een ander onderdeel in de lijst? En had je 'm gekozen om even lekker in mijn huisje te vertoeven, dan raad ik je het dak, tentdoek, of het onderstel van de bak aan 😉 Thanks!