Sponsor jij een spatbord?

Hoewel ik niet als een goedgeklede, superschone koningin het land door hoef te trekken, is een spatbord toch wel een aanrader. Het regent namelijk niet zelden in Nederland. En al die modderspetters van de weg hoef ik niet aan de onderkant van m’n kin. Dat spatbord aan de achterkant is ook wel handig. (Je kent ze wel, van die racefietsers met zo’n volle bruine streep op hun rug… nee, daar pas ik voor..) Enfin. Spatbordje: sponsor jij ‘m? Jihoe! Zenk joe!

Elke dag douchen zit er vast ook niet in.. bedenk ik me nu… (En ik hoor een familielid nu zeggen: ‘Getver! Niet douchen?! Dat kan toch niet?’) Haha! Sponsor mijn spatbord! Dan gaat er een (zo) schoon (mogelijk) Vinckje door het land!

Tegenprestatie

Sponsor jij een spatbord? Tof, dan nodig ik je graag uit voor het speciale yoga-muziek-met-na-afloop-bubbels-arrangement. De enige yogales die ik niet afsluit met thee, maar met een goede fles bubbels. Samen met jou en een selecte groep andere donateurs vieren we het leven, de (waargemaakte) dromen en de vrijheid!

Dit onderdeel is al gesponsord!

Drie spatborden reeds gesponsord! Wilde jij ook zoiets sponsoren... misschien vind je nog een ander onderdeel online? Wil je bij het yoga evenement zijn, dan raad ik je het wijnkistje of de wijn aan. Zen, ohm en cheers! Ik dank je bij voorbaat.