De Rijdende Bedstede, Het Boek

HET plan: laptopje mee, yogamat, kruik vol water en fietsen maar! Als ik ergens mijn werk kan doen, dan is het: overal.

Da’s mooi. Dan kun je dus ook een stuk gaan fietsen. Op een goed moment die fiets even parkeren. Een bureaublad uitschuiven. Interview doen. En schrijven. Tegen de avond kook ik een maal. Zie ik de zon ondergaan op een nieuwe plek. Ga ik in mijn bak liggen en slaap tot de morgenstond. (Goud…)

Dat was mijn plan in de zomer van 2017. En een avontuur werd het zéker!

2018 Het Boek

Eind 2017 ben ik begonnen met het boekstaven van die avonturen op de Rijdende Bedstede. Het boek is in de maak. De hoofdstukken deel ik alvast met je, online. Ik lees voor uit eigen werk. Hier & Nu. Dittist. En ondertussen schrijf ik verder. Of ik dat boek ooit uitgeef? Ziedaar: een nieuwe droom geboren! En laat mijn credo nu zijn:

Droom je leven en leef je droom!

Dus, ik geloof dat dat wel goedkomt….

Vinckie-vlogs

Alle vlogs die ik tijdens mijn reis maakte vind je op mijn YouTube-kanaal.
Ook post ik daar nu wekelijks een hoofdstukje over de Rijdende Bedstede.

Volg mijn vlogs! (Yes: klik en ga naar mijn YouTube-kanaal om je te abonneren, druk op het icoontje van ’t belletje; dan krijg je een melding als er een nieuw hoofdstuk online staat!)