VinckieVlog#4 Rijdende Bedstede, Het Boek

Waar en wanneer is dit plan ontstaan? Dit gekke plan, zoals veel mensen het noemen. Of misschien noemen ze het plan zelf niet gek, maar de bedenker ervan, dat weet ik eigenlijk niet. De fietsenmaker in Groningen windt er in ieder geval geen doekjes om als ik hem in mei 2015 vertel dat ik het idee heb opgevat om op een ouderwetse bakfiets door Noord Nederland te rijden en in die bakfiets ook te gaan slapen.

“Bistoe hartstikke gek?!”

Rijdende Bedstede reis

In de zomer van 2017 maakte ik een fietstocht door Friesland op mijn bakfiets. Genaamd: ‘De Rijdende Bedstede’. Zo noemde ik hem, omdat ik er ook in kon slapen. Een bed op wielen. Mijn plan was Noord-Nederland te befietsen. Dat liep even anders… Daarover schrijf ik nu. En mijn schrijven deel ik met je, via mijn vlogs. Elke vrijdag een nieuw hoofdstuk. Volg mij, vlog ik! 

YouTube VinckieVlogs

Abonneer je op mijn Youtube-Kanaal, vin(c)k je het icoontje met het belletje aan, dan krijg je wekelijks bericht wanneer ik een nieuwe vlog post. Via onderstaande link kom je op mijn kanaal. Ik heb al 42 subscribers 😀 😉 Op naar virale posts zeg ik, whaha! Seeyou online!