Sponsor jij een onderdeel van de Rijdende Bedstede?

Op maandag 1 mei (dat is de Dag van de Arbeid ~ dat leek me nou wel een goeie dag om de fiets op te stappen) vertrek ik op mijn bakfiets, lees: Rijdende Bedstede. Voor die tijd ga ik ‘m nog ombouwen tot slaapplek. De schetsen liggen hier op tafel. Binnenkort deel ik die met Oebele, mijn meedenkende vakman die de bak gaat ombouwen. Johan, van Tweewielers De Jong, gaat er samen met zijn mannen voor zorgen dat de fiets perfect rijdt.

Sponsor jij een onderdeel van de Rijdende Bedstede, dan…

Ben ik je daar zeerrrrr erkentelijk voor (lees: SUPER DANKBAAR!). Het is een symbolisch bedrag, waarmee je het project sponsort. Daarmee sponsor je:

  1. De bakfiets zelf (gekocht in Sleat, van oorsprong afkomstig uit Groningen, bouwjaar: 1977)
  2. Het opknappen van de fiets  (met de leuke fietsenmakers uit Wommels: Johan, Jornt en Jan Dirk!)
  3. Het ombouwen tot Rijdende Bedstede (met mijn meedenkende vakman uit Makkum: Oebele!)
  4. Mijn droom: fietsen, yoga beoefenen (in een willekeurig weiland), schrijven en mensen ontmoeten.

De sponsoronderdelen

Vind je op de pagina ‘sponsoronderdelen’ (goeie titel) onder De Rijdende Bedstede. Daar staan ze allemaal op een rijtje. Klik eentje aan en bekijk prijs en tegenprestatie. Je kunt ook via Home (klik dan op het logo: DITTIST) op een sponsorbericht klikken en dan kun je via de pijltjes (links/rechts) alle sponsoronderdelen bij langsgaan.

Een spaak, bel of lamp valt in de lichtere categorie. Met een plank, band of spatbord ga je al voor het grotere werk. En sponsor je de bak, het onderstel of frame… dan maak je deel uit van de zwaargewichten. Van licht tot zwaar: ik ben je hoe dan ook dankbaar!

Tegenprestatie

Voor elk onderdeel heb ik een tegenprestatie bedacht.

  1. Ik stuur je een kaartje onderweg ? Onder het motto: post krijgen is leuk.
  2. Speciaal voor jou maak ik onderweg een filmpje. Je mag daarbij zelf vermelden wat je erin terug wilt zien (en ik weet nog steeds niet of het nou echt heel handig is dat ik dat heb bedacht ? )
  3. Ik nodig je uit voor een speciaal yoga-muziek-evenement in mei. De les sluiten we af met bubbels. Om het leven te vieren, uiteraard.
  4. Je mag een nacht in mijn huisje aan het water logeren.
  5. Je komt een heel weekend!
  6. Je komt midweek bivakkeren in mijn kleine paradijs.

Ben jij een van de sponsoren die voor een mooie, fijne slaapplek gaat? Dan verwacht ik wel een foto / filmpje van het water hier voor m’n deur, inclusief spetters! Maar goed, dat is van later orde. Sponsor jij een onderdeel? TOF Toffer tofst.

Mede door jou maak ik mijn droom waar!