Change is gonna come

Al jaren verdiep ik mij in de filosofie van de yoga. Eerlijk gezegd is dat niets meer en niets minder dan zelfonderzoek. Daarom was ik aanvankelijk terughoudend om yoga over te brengen als ‘docent’. Ik ben geen leraar: ieder is zijn eigen leraar… Toch voelde ik toen ik mijn vierjarige Hatha Yoga studie in Groningen afrondde, dat het zónde zou zijn als ik niet zou delen wat mij zoveel had gebracht in die jaren. Nu is YIN yoga op mijn pad gekomen. Een vorm waarbij je de stilte ingaat, in het diepste van jezelf op zoek gaat naar heling. En heling is niets anders dan: voelen en stroming brengen in dat wat vast zit…

Yin Yoga Sneek

Ontzettend blij en dankbaar ben ik, dat ik door mijn leermeester (hij wèl!) Emrik Suichies ben gevraagd in Sneek bij Yoga4U mijn Yin-sessies te komen delen. Want dat is zoals ik het blijf zeggen: ik deel yoga. Het pad van ervaren en voelen en beleven is en blijft van de mens zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *