Yoga&Muziek op Hieros Gamos Festival juli 2019

Een eer vinden we het, dat Martin en ik op het Hieros Gamos Festival onze Yoga & Muziek mogen brengen dit jaar. Wauw. Een festival waarin brothers en sisters samenkomen om de mannelijke en vrouwelijke energie in elkaar en in zichzelf te eren. Vijf dagen de diepte in. Waarvan wij op de twee laatste dagen in de vroege ochtend om 07.00u mensen meenemen de mat op. 

Wil je Hieros Gamos meemaken? Kijk op de site en je voelt het vanzelf of dit festival je roept. Voor mij was het na 1 editie duidelijk: we hebben hier als vrouwen en mannen MEER in onze kracht te staan. We hebben onze essentie te leven. Dit festival brengt je bij jezelf, bij jouw rol als man of vrouw hier op aarde. Een ontdekkingstocht, een worsteling soms en een groot feest tegelijkertijd! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *