Zeg Vinck, schrijf jij nog wel?

Hm. Die vraag wordt me steeds vaker gesteld. Gelukkig heb ik opdrachtgevers die al dik acht jaar met me samenwerken. Zij weten me te vinden voor het schrijven van website, artikel, persbericht of ander schrijfwerk. Maar dat er toch een paar tussen zitten die vragen ‘Vinck, schrijf jij nog wel?’, zette me aan het denken…

En ja, ik zit ook graag op mijn yogamat. Daarover stuur ik veel berichten de wereld in (vandaar waarschijnlijk de verwarring). Maar schrijven staat nog altijd op nr. 1! Dat zit in m’n bloed. Krijg ik er niet uit. Die yogamat is ernaast gekomen. Yin Yang. Rust versus actie. En die rust breng ik deel ik graag met mensen. Dus elke maandag en woensdagavond geef ik yoga. 

Schrijven, yoga beoefenen en meer…

Vorig jaar veranderde ik de naam van mijn bedrijf. Van Davinckie naar DITTIST. Ik dacht: onder het label ‘dittist’ (spreek uit op z’n Grunnings: diddisth) hang ik alles wat ik doe. Van de verhalen over mijn bakfiets, tot yoga, tot schrijven. Maar wat blijkt: zo’n paraplu is niet in alle gevallen handig. Ik doe teveel. Teveel verschillende dingen. En sommige mensen raken daarvan in de war. Het is mens eigen om in hokjes te denken. Hokje schrijven. Hokje yoga. Hokje sport. 

Dittist

Op mijn nieuwe website van DITTIST (want ja: die naam houd ik, het is namelijk de perfecte samenvatting van hoe ik in het leven sta en hoe ik mijn werk doe: dittist, niet meer ~ niet minder, vooral ook niet te moeilijk doen.. dittiswatikdoe… ) vind je enkel informatie en blogs over mijn schrijfwerk.

MikaYoga

Voor mijn yoga-activiteiten heb ik een andere site gemaakt: mikayoga.nl. Daar vind je blogs over yoga en over evenementen (yoga&muziek) die ik samen met mijn man Martin organiseer.

En meer… 

Heb je het idee dat ik iets anders voor je kan betekenen? Bel me dan gerust! Spreker, luisteraar, schrijver en yogini: het zit allemaal in me. Ik maak graag mensen enthousiast over de dingen waarvan zij denken dat ze het niet kunnen. Dat gaat nou precies om de dingen waar ik voor heb geleerd: schrijven en ontspannen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *