Gastblog voor Anja

Wat een supermooie schrijfklus kreeg ik van een gloednieuwe ~ en ik mag wel zeggen: zeer toffe  ~ opdrachtgever. Anja wil op haar site graag een gastblog. Schrijfsels over het leven, over vrouw-zijn, over ouder worden, over yoga, over goede voeding. Enfin, over alles wat mij raakt. Niets fijner dan daarover te mogen schrijven. Dat rolt zo mijn pen uit! Zodra ze online staan bij deze opdrachtgever, deel ik ze ook hier op mijn site. Zin in!! 

DITTIST: Over schrijven in opdracht

Deze klus voor Anja is voor mij echt een droomklus. In opdracht schrijven over dingen die ook mijzelf raken. Dat zijn krenten in de pap. Mijn geluk: daar heb ik er meer van. Zo vraagt de redactie van het magazine Heit&Mem mij soms voor het schrijven van een Fries artikel, vaak Human Interest. Dus: ‘iets wat de mens interesseert’ 🙂 Dat zijn mooie klussen. In het Fries woordenboek duiken, dat doe ik bovendien heel graag. Moai wurk! 

Naast artikelen kun je bij DITTIST ook terecht voor: 

  • Websites
  • Persberichten
  • Advertorials
  • Herschrijfwerk
  • Redactiewerk magazines
  • Workshops schrijven / bloggen / vloggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *