En toen was er de Rijdende Bedstede

HET plan was: laptopje mee, yogamat, kruik vol water en fietsen maar! Als ik ergens mijn werk kan doen, dan is het namelijk: overal. Dat was het beeld van mij in de zomer van 2017. En een avontuur werd het zéker! Het was alles wat ik ervan verwacht had, en meer, en minder! De Rijdende Bedstede: mijn bakfiets waarin ik ook sliep. Simpelweg een goed verhaal.

Het is mooi als je je werk overal kunt doen. Dan kun je dus ook een stuk gaan fietsen. Op een goed moment die fiets even parkeren. Een bureaublad uitschuiven. Interview doen. En schrijven. Tegen de avond een maal koken. De zon onder zien gaan op een nieuwe plek. In een bakfiets gaan liggen om te slapen tot de morgenstond (en die heeft goud…)

Het Boek

Eind 2017 begon ik met het boekstaven van die avonturen op mijn Rijdende Bedstede (zie site). Dat ging aanvankelijk vrij voortvarend. Elke week plaatste ik (met een vlog) een hoofdstuk online, maar ik zette het project op pauze, omdat er veel nieuwe dingen in mijn leven gebeurden. Het boek is dus nog altijd in de maak. Of ik dat boek ooit uitgeef? Dat is wel mijn droom! En laat mijn credo nu zijn:

Droom je leven en leef je droom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *